Ease2pay faciliteert de nieuwe Rabo Wallet iOS app

Ease2pay zet met Rabobank een volgende stap in de richting van een cashless society. Onder het motto ‘Je portemonnee in je mobiele telefoon’ is deze week de Rabo Wallet iOS app uitgerold. In de app zitten allerlei slimme diensten zoals betalen voor parkeren en klantenkaarten opslaan. Deze diensten worden door Ease2pay verzorgd.

De opmars van contactloos pinnen heeft ervoor gezorgd dat nu al minder dan 4 op de 10 betalingen nog contant zijn. De introductie van de Ease2pay diensten in de Rabo Wallet gaat de opmars naar een cashless society nog makkelijker maken, omdat je je portemonnee thuis kunt laten. Deze app maakt het mogelijk om typische contant geld betalingen zoals parkeren en betaalverzoeken met je telefoon te doen. Daarnaast verdwijnt de belangrijkste functie van je portemonnee; het opslaan van de vele klantenkaarten. Deze kunnen in de app digitaal opgeslagen worden. De Rabo Wallet app is naast iOS ook op Android beschikbaar.

Einde persbericht.

-----------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie

Over Ease2pay

Ease2pay is een disruptieve betaaldienst die betalen goedkoper wil maken voor consumenten en winkeliers. Het transactieplatform maakt van iedere smartphone een pinterminal: de app laat consumenten in één handeling bestellen, betalen en sparen zonder gebruik te maken van kassa’s of pinterminals.

------------------------------------------

Rotterdam, Nederland, 12 november 2018

Verdere informatie:        EASE2PAY N.V., G.J. van Lookeren Campagne, Tel. 010 3074619
Corporate website:        www.ease2paynv.com


Bijlage