BinckBank reageert op recente berichtgeving in de pers

Amsterdam, 14 december 2018 - Als reactie op recente berichtgeving in de pers bevestigt BinckBank in gevorderde gesprekken te zijn met Saxo Bank over een mogelijke combinatie van de bedrijven van BinckBank en Saxo Bank door middel van een openbaar bod van Saxo Bank op alle geplaatste en uitstaande gewone aandelen in het kapitaal van BinckBank voor een prijs van EUR 6,35 (cum dividend) in contanten per aandeel.

Partijen zijn momenteel in gesprek.

De Raad van Commissarissen en Raad van Bestuur van BinckBank zijn het voorstel van Saxo Bank aan het bestuderen, waarbij zij de belangen van alle stakeholders van BinckBank zorgvuldig afwegen.

Er is momenteel geen zekerheid dat enige overeenkomst zal worden bereikt of dat een transactie zal plaatsvinden. Verdere aankondigingen zullen worden gedaan op het daarvoor aangewezen moment.

Dit is een aankondiging van BinckBank op grond van artikel 17 lid 1 van de Europese Richtlijn marktmisbruik (596/2014) en artikel 5 lid 2 van het Besluit openbare biedingen Wft. Deze aankondiging vormt geen aanbod, noch uitnodiging tot het doen van een aanbod, om effecten van BinckBank te kopen of daarop in te schrijven.

Bijlage