De nieuwe, modulaire CTOUCH Leddura 2Share Essentials groeit met je mee. Futureproof it is!

EINDHOVEN, Sept. 26, 2019 (GLOBE NEWSWIRE) -- Saaie vergaderingen zijn voorbij! Het is tijd om de boel wakker te schudden. CTOUCH Europe introduceert de nieuwe Leddura 2Share Essentials. Dit touchscreen zorgt voor meer interactie tijdens jouw teamvergaderingen. Speciaal ontwikkeld om digitale content binnen enkele seconden te delen. Draadloos en veilig. Het heeft power. Én het is futureproof. Als de behoeften binnen je organisatie veranderen, groeit het scherm gewoon met je mee.

“Wij vinden dat iedereen het positieve, interactieve delen van kennis moet ervaren. Hoe we dit bereiken? Door een moderne werkomgeving te creëren die aan ieders behoeften voldoet ”, zegt CTOUCH CEO, Remmelt van der Woude.

CTOUCH helpt bedrijven en organisaties bij het realiseren van een moderne werkplek waarin mensen efficiënter samenwerken. En we voegen daar ook nog een dosis plezier aan toe. Een belangrijk onderdeel in het ontwerpproces van de Leddura 2Share Essentials is dat iedereen ermee moet kunnen werken. Met dit interactieve touchscreen ervaar je direct de sensatie van een energieke vergadering. Binnen enkele seconden start je jouw killer presentatie.

We krijgen dit niet alleen voor elkaar. Daarom werken we samen met een software design studio om het meest gebruiksvriendelijke scherm te creëren dat we kunnen bedenken. Hierbij hebben we maar liefst 1.000 gebruikers betrokken. Daarnaast vertrouwen we, zoals altijd, op JBL®, een merk van Harman Kardon®, voor een overweldigende geluidservaring.

BRIX: bouwstenen voor de toekomst

We houden er rekening mee dat we allemaal verschillend zijn. We werken in verschillende rollen en in verschillende werkomgevingen. Daarom hebben we ‘BRIX’ ontworpen. Een flexibele modulaire reeks van samenwerkingsoplossingen die voorziet in alle behoeften en wensen van de eindgebruiker. De Leddura 2Share Essentials is gebaseerd op dit modulaire platform BRIX. Je begint met een basistouchscreen voor draadloos delen en whiteboarden en vanaf daar kun je upgraden. En wanneer je behoeften veranderen, heb je dan een heel nieuw scherm nodig? Nee hoor. Niet met CTOUCH. Upgrade eenvoudig de BRIX-module en je bent klaar om te gaan. Toekomstbestendig? Jazeker!

Een nieuw product betekent nieuwe voordelen
Deze nieuwe voordelen van de Leddura 2Share Essentials wil je zeker niet missen:

Delen met Voila? Makkelijk gezegd én gedaan
Via een app of internet. Content delen op je scherm is zo gedaan met Voila, het eenvoudigste draadloze presentatiesysteem ter wereld. Typ een acht-cijferige code in en Voila! Je bent verbonden. Veilig, Betrouwbaar. Productief.

Eindeloos schrijven met het oneindige whiteboard
Schrijf, markeer en annoteer direct op het scherm. Met de nieuwe en best-in-class gebruikersinterface en het oneindige digitale whiteboard stromen de ideeën van je team als nooit tevoren. En het beste is: je komt nooit zonder schrijfruimte te zitten. CTOUCH schermen zijn niet voorzien van eindeloze annotatietools met 300 pennen, 500 kleuren, 250 verlopen en 800+ objecten. In plaats daarvan hebben we gekozen voor een makkelijk whiteboard dat je zoveel ruimte geeft om 7 dagen achter elkaar te schrijven, slechts een paar pennen en 5 kleuren. Wij houden het simpel zodat iedereen binnen enkele seconden met de Leddura 2Share Essentials kan werken. Dat beloven we!

Het geluid van interactief samenwerken: Human Presence Detection
Met Human Presence Detection kun je je niet langer verstoppen. De geïntegreerde JBL® microfoonarray hoort je letterlijk de kamer binnenkomen. Het scherm gaat automatisch aan en je team wordt direct getriggerd om te beginnen. Als het scherm niet wordt gebruikt, schakelt het na korte tijd vanzelf weer uit. Efficiënt, handig én je bespaart tot wel 80% energie.

Bovendien leveren de geïntegreerde JBL® 80 Watt-luidsprekers een Live Stage (virtueel) surround-geluid. Dit heb je vast nog nooit meegemaakt op jouw werk.

De Leddura 2Share Essentials is vanaf oktober 2019 commercieel verkrijgbaar.

Lees meer over de nieuwe Leddura 2Share Essentials

Over CTOUCH

CTOUCH is een innovatieve en toonaangevende fabrikant van interactieve displays, gericht op grootformaat touchscreens en interactieve touch-oplossingen. Door voortdurend te innoveren, brengt CTOUCH de kracht van touch-functionaliteit in elke werkomgeving en verbetert het effectieve samenwerking en kennisuitwisseling binnen groepen. Wij brengen een blijvende glimlach op je gezicht door de beste interactieve ervaring te bieden. In elk kantoor, klaslokaal, wanneer er een moment is om samen te werken en te leren met anderen, is CTOUCH er. Wij stimuleren je om je volledig potentieel te benutten.

Maak kennis met een nieuw perspectief op interactiviteit en ervaar hoe slimme innovaties van CTOUCH organisaties transformeren – nu en in de toekomst. Ga voor meer informatie naar www.ctouch.eu/nl of bezoek onze social media kanalen: LinkedIn, Facebook en Twitter.

Contactgegevens:

Anouk ten Hoopen - Communication Expert
Anouk.ten.hoopen@ctouch.eu
+31-402618320

Photos accompanying this announcement are available at:

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/0c22c3be-9934-4916-9cd0-88b2721dfbbf/nl

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/4f60d916-d3a8-4f0d-980b-58d0dce3c1bf/nl