Van Lanschot Kempen start inkoopprogramma van aandelen ter afdekking van beloningsbeleid en aandelenplannen

Amsterdam/’s-Hertogenbosch, 25 februari 2021

Van Lanschot Kempen start op 25 februari 2021 met het inkopen van maximaal 400.000 eigen aandelen (certificaten van gewone aandelen A). Bij de slotkoers van 24 februari 2021 heeft het inkoopprogramma een omvang van € 8,9 miljoen. Het inkoopprogramma wordt uitgevoerd ter afdekking van de toe te kennen certificaten van aandelen aan medewerkers in het kader van het beloningsbeleid en aandelenplannen.

Het inkoopprogramma eindigt op de dag voor de publicatie van de jaarcijfers 2021, of eerder als het maximum aantal aandelen is ingekocht. Van Lanschot Kempen heeft de uitvoering van het inkoopprogramma gemandateerd aan ING, dat haar handelsbeslissingen onafhankelijk van Van Lanschot Kempen zal nemen.

De voortgang van het inkoopprogramma zal wekelijks bekend worden gemaakt via een persbericht en op de website van Van Lanschot Kempen op de pagina Inkoop aandelen.

Media Relations: 020 354 45 85; mediarelations@vanlanschotkempen.com
Investor Relations: 020 354 45 90; investorrelations@vanlanschotkempen.com

Over Van Lanschot Kempen
Als wealth manager is Van Lanschot Kempen , met haar merknamen Van Lanschot, Kempen en Evi, actief in Private Banking, Asset Management en Merchant Banking. Ons doel is het behoud en de opbouw van vermogen, op een duurzame manier, zowel voor onze klanten als voor de samenleving waar we deel van uitmaken. Van Lanschot Kempen , genoteerd aan Euronext Amsterdam, is de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737.

Zie voor meer informatie: vanlanschotkempen.com

Disclaimer 
Dit is een persbericht ingevolge artikel 5 lid 1 van Verordening (EU) Nr. 596/2014.

Dit persbericht is geen (uitnodiging tot het doen van een) aanbod tot het (ver)kopen of anderszins verkrijgen van of inschrijven op financiële instrumenten en is geen advies of aanbeveling om enige handeling te verrichten of na te laten.

Bijlage