Analisten rekenen op recordjaar Sysco

Maandag gaat Sysco haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten brengen. Over 2023 verdient het bedrijf uit volgens de gepolste analisten uit op 79.46 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2022 toen het concern 76.32 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Sysco in beeld plus taxaties 2023

koersgrafieken

De analisten rekenen voor 2023 op een nettowinst van 2.18 miljard dollar. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 4.32 dollar over. De koerswinstverhouding komt zodoende op 17.42 te liggen.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 2.02 dollar. Het dividendrendement ligt zodoende op 2.68 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de supermarktsector ligt op een aantrekkelijke 2.14 procent. Het is de verwachting dat het bedrijf op cent een interim-dividend van 50 cent uit zal gaan keren.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 38.29 miljard dollar.

Het is de verwachting dat het bedrijf op cent een interim-dividend van 50 cent uit zal gaan keren.

Afgelopen vrijdag sloot het aandeel op 75.27 dollar.

Historische beurskoersen Sysco

koersgrafieken sysco

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.