Omzet Hermes op hoogste niveau ooit aldus analisten

Morgen komt het Franse Hermes haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van het bedrijf uit over dit jaar komt uit op 13.39 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De totale omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2022 toen het concern 11.6 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Hermes in beeld plus taxaties 2023

beurskoersen

Hermes vrachtwagen Nederland ©

Hermes
Hermes


De meeste analisten rekenen voor 2023 op een nettowinst van 4.05 miljard euro. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 38.56 euro. De koerswinstverhouding komt zodoende op een erg hoge 53.81 te liggen.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 16.81 euro verwacht. Het dividendrendement ligt zodoende op 0.81 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de producenten van persoonlijke goederen ligt op een zeker aantrekkelijke 2.95 procent. Het is de verwachting dat het bedrijf op euro een interim-dividend van 4.53 euro uit zal gaan keren.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 217.14 miljard euro.

Het is de verwachting dat het bedrijf op euro een interim-dividend van 4.53 euro uit zal gaan keren.

Om 17.35 koerst het aandeel 1.82 procent hoger op 2075 euro.

Historische beurskoersen aandeel Hermes

beurskoersen hermes

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.