Minder omzet Sonoco Products Company door analistengilde verwacht, fors dividend

Morgen publiceert het Amerikaanse Sonoco Products Company haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2023 verdient het bedrijf uit volgens de gepolste analisten uit op 6.75 miljard dollar. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2022 toen het bedrijf 7.25 miljard dollar binnen kreeg.

Historische omzetten en resultaten Sonoco Products Company in beeld plus taxaties 2023

historische koersen

De analisten gaan voor 2023 uit van een nettowinst van 525 miljoen dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 5.32 dollar over. De koers/winstverhouding komt hiermee op 10.73 te liggen.

Fors dividend Sonoco Products Company

De consensus van het dividend ligt op 2.03 dollar per aandeel. Sonoco Products Company 's dividendrendement ligt dus op 3.56 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de transport- & logistiekbedrijven levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 2.41 procent op. Het is de verwachting dat het bedrijf op cent een interim-dividend van 51 cent uit zal gaan keren.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 5.56 miljard dollar.

Het is de verwachting dat het bedrijf op cent een interim-dividend van 51 cent uit zal gaan keren.

Afgelopen vrijdag sloot het aandeel op 57.1 dollar.

Historische koersen Sonoco Products Company afgelopen 17 jaar

historische koersen sonocoproductscompany

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.