Aanzienlijk dividendrendement JDE Peet's

Fors dividend JDE Peet's

Beleggers in het aandeel JDE Peet's kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel JDE Peet's tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 70 cent. JDE Peet's 's dividendrendement komt neer op 3.04 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de voedingsbedrijven levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 3.08 procent op.

Dividendrendementen JDE Peet's

aandeel

JDE Peet's publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit op 8.2 miljard euro. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2022 toen de omzet 8.15 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten JDE Peet's in beeld plus taxaties 2023

aandeel

JDE Peet's Douwe Egberts Maastricht ©

JDE Peet's
JDE Peet's


De analisten gaan voor 2023 uit van een nettowinst van 813 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 1.62 euro verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 14.2 te liggen.

Recente koersdoelen rond de 27 euro

Laatste adviezen:
  • Berenberg
  • Jefferies & Co.
  • Citigroup
    Deze effectenhuizen gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

    Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 11.54 miljard euro.

    Het aandeel staat om 10.41 0.17 procent hoger op 23 euro.

    Historische koersen JDE Peet's 2007-2023

    aandeel jdepeet's

    Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
    nieuws@analist.nl

    Copyright analist.nl B.V.
    All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.