Aanzienlijk dividendrendement Ascencio

Fors dividend Ascencio

Beleggers in het aandeel Ascencio kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Ascencio nu één van de hoogste dividendrendementen van de Belgische beurs. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 3,4 euro. Ascencio's dividendrendement bedraagt dus momenteel 7,22 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de algemene detailhandel ligt op een magere 1 procent.

Dividendrendementen Ascencio

Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 41 miljoen euro. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2017 toen het concern 46,95 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Ascencio in beeld plus taxaties 2018

koersdata

De analisten gaan voor 2018 uit van een nettowinst van 27 miljoen euro. Over dit jaar ligt de consensus van Ascencio's resultaat per aandeel op een winst van 4,04 euro. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 11,66.

Laatste koersdoelen rond de 61 euro

De laatste 3 adviezen voor de detailhandelaar zijn afkomstig van DeGroof Petercam, ING en Petercam.

Ascencio's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 299,78 miljoen euro. Het aandeel Ascencio bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Ascencio 14 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 45 en de 59 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 8 procent hoger.

Het aandeel staat om 10.14 0 procent lager op 47,1 euro.

Historische beurskoersen aandeel Ascencio

koersdata ascencio

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.