Analisten verwachten over 2018 stijgende omzet Rocket Internet

Morgen komt het Duitse Rocket Internet met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 44 miljoen euro. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2017 toen de omzet 36,76 miljoen euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Rocket Internet in beeld plus taxaties 2018

aandelenanalyse

De analisten rekenen voor 2018 op een nettoverlies van 37 miljoen euro. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een verlies per aandeel van 20 cent over. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op -116,2 te liggen.

Dividendbetalingen over dit jaar worden door de analisten niet verwacht. Het gemiddelde dividendrendement van de internetbedrijven ligt op een nihile 0,5 procent.

Meest recente koersdoelen rond de 36 euro

De laatste 3 adviezen voor het internetbedrijf zijn afkomstig van JP Morgan, Berenberg en Barclays .

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Rocket Internet' nu rond de 3,84 miljard euro. Het aandeel Rocket Internet was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf november vorig jaar staat het aandeel Rocket Internet 13 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 19 en de 31 euro.

Historische koersen Rocket Internet afgelopen 10 jaar

aandelenanalyse rocketinternet

Om 10.13 staat het aandeel 1,55 procent hoger op 23,24 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.