Stevig dividendrendement Aurubis

Fors dividend Aurubis

Beleggers in het aandeel Aurubis kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Aurubis nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,64 euro. Aurubis 's dividendrendement komt neer op 3,73 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de metaalproducenten ligt op een nihile 1 procent.

Dividendrendementen Aurubis

Morgen publiceert het Duitse Aurubis haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2018 komt de omzet volgens de analisten uit op 11,55 miljard euro. Dit is licht meer dan de omzet over 2017 toen het concern 11,04 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Aurubis in beeld plus taxaties 2018

fundamantele data

De analisten rekenen voor 2018 op een nettowinst van 233 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 5,18 euro verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 8,49 te liggen.

Meest recente koersdoelen rond de 55 euro

Kepler Capital Markets, Independent Research en Nord Landesbank gaven recent nieuwe taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Aurubis ' momenteel circa 1,98 miljard euro. Het aandeel Aurubis was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds december vorig jaar staat het aandeel Aurubis 37 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 43 en de 87 euro. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 47 procent hoger.

Het aandeel staat om 12.15 0,09 procent hoger op 44 euro.

Historische beurskoersen Aurubis

fundamantele data aurubis

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.