Aandeel Macy's aan kop qua Amerikaanse dividendaandelen

Beleggers in het aandeel Macy's kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Macy's nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 1,55 dollar. Macy's's dividendrendement ligt dus op 6,9 procent. Het doorsnee dividendrendement van de algemene detailhandel ligt op een nihile 1 procent.

Historische dividendrendementen Macy's

Macy's zal morgen haar boeken over het afgelopen kwartaal aan de pers presenteren. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 24,96 miljard dollar. Dit is vrij beperkt minder dan de omzet over 2017 toen het concern 25,74 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Macy's in beeld plus taxaties 2019

fundamantele data

De analisten gaan voor 2019 uit van een nettowinst van 972 miljoen dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 3,09 dollar over. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 7,27.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Macy's' momenteel circa 6,85 miljard dollar. Het aandeel Macy's bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds mei vorig jaar staat het aandeel Macy's 20 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 22 en de 42 dollar.

Koershistorie Macy's 2007-2019

fundamantele data macy's

Het aandeel sloot woensdag op 22,46 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.