Omzetdaling Lonmin aldus consensus analisten

Maandag komt het Engelse Lonmin met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Over 2019 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 1,34 miljard GBp. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2018 toen het concern 1,35 miljard GBp verdiende.

Historische omzetten en resultaten Lonmin in beeld plus taxaties 2019

koersdata

De meeste analisten rekenen voor 2019 op een nettowinst van 124 miljoen GBp. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 66 GBp verwacht. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 1,15 uit.

De consensus van de analisten luidt dat Lonmin geen dividenden uit zal gaan keren. Het doorsnee dividendrendement van de mijnbouwsector ligt op een zeker aantrekkelijke 3 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Lonmin' momenteel circa 21,35 miljard GBp. Het aandeel Lonmin was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf juli vorig jaar staat het aandeel Lonmin maar liefst 78 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 36 en de 86 GBp.

Historische koersen Lonmin afgelopen 10 jaar

koersdata lonmin

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.