Analisten verwachten over 2019 dalende omzet Honeywell

Morgen zal het Amerikaanse Honeywell met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 37,17 miljard dollar. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2018 toen het bedrijf 41,8 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Honeywell in beeld plus taxaties 2019

financiele analyse

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 5,93 miljard dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 8,1 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 21,58 te liggen.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 3,35 dollar. Het dividendrendement van Honeywell ligt hiermee op 1,92 procent. Het doorsnee dividendrendement van de producenten van huishoudelijke goederen ligt op een summiere 1 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Honeywell' nu rond de 132,85 miljard dollar. Het aandeel Honeywell bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf juli vorig jaar staat het aandeel Honeywell maar liefst 25 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 123 en de 178 dollar.

Het aandeel sloot maandag op 174,78 dollar.

Historische beurskoersen aandeel Honeywell

financiele analyse honeywell

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.