State Street in Amerikaanse kopgroep qua dividendrendementen

Fors dividend State Street

Beleggers in het aandeel State Street kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel State Street nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,98 dollar. State Street's dividendrendement ligt dus op 3,63 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de bankensector ligt op een aantrekkelijke 49 procent.

Dividendrendementen State Street

Morgen gaat State Street haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten brengen. De omzet van State Street over dit jaar komt uit op 11,61 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2018 toen de omzet 11,98 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten State Street in beeld plus taxaties 2019

financiele analyse

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 2,23 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 5,85 dollar verwacht. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 9,33 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt State Street's beurswaarde 20,07 miljard dollar. Het aandeel State Street bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel State Street 41 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 54 en de 96 dollar.

Het aandeel sloot maandag op 54,59 dollar.

Historische koersen State Street 2007-2019

financiele analyse statestreet

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.