Bayer nu bij één de hoogste dividendrendementen in Duitsland

Fors dividend Bayer

Beleggers in het aandeel Bayer kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Bayer tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 2,86 euro. Het dividendrendement komt hiermee op 4,77 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de chemiesector ligt op een relatief royale 3 procent.

Dividendrendementen Bayer

Bayer zal morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. De omzet van Bayer over dit jaar komt uit op 46,4 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is fors meer dan de omzet over 2018 toen de omzet 39,59 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Bayer in beeld plus taxaties 2019

koersgrafieken

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 6,07 miljard euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 6,64 euro over. De koerswinstverhouding komt zodoende op 9,02 te liggen.

Jongste koersdoelen rond de 74 euro

Sanford C. Bernstein & Co, Credit Suisse en HSBC gaven onlangs beleggingsadviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Bayer's beurswaarde 50,33 miljard euro. Het aandeel Bayer bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Bayer 35 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 52 en de 97 euro.

Het aandeel staat om 12.28 0,77 procent lager op 59,9 euro.

Historische beurskoersen aandeel Bayer

koersgrafieken bayer

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.