Ford Motor nu bij één de hoogste dividendrendementen Amerikaanse megacaps

Fors dividend Ford Motor

Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Ford Motor nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,82 cent. Ford Motor 's dividendrendement komt hiermee uit op 6,7 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de automobielproducenten ligt op een relatief nihile 1,64 procent.

Dividendrendementen Ford Motor

Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 142,47 miljard dollar. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 149,56 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Ford Motor in beeld plus taxaties 2016

historical prices

De analisten rekenen voor 2016 op een nettowinst van 7,22 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 1,81 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 6,76 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Ford Motor 's marktkapitalisatie 48,47 miljard dollar.

Het aandeel sloot vrijdag op 12,24 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.