Analisten rekenen op recordjaar Paychex

Morgen komt Amerikaanse Paychex met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over 2016 komt de omzet volgens de analisten uit op 3,17 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is licht meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 2,95 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Paychex in beeld plus taxaties 2016

fundamental research

De analisten rekenen voor 2016 op een recordnettowinst van 808 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 2,22 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 27,59.

De consensus van het dividend ligt op 1,77 dollar per aandeel. Het dividendrendement van Paychex ligt hiermee op 2,89 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de financiële dienstverleners ligt op een zeker aantrekkelijke 2,00 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen op de beurs(zen) bedraagt Paychex 's marktkapitalisatie 22,07 miljard dollar.

Het aandeel sloot vrijdag op 61,24 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.