Aandeel Mota Engil aan kop qua Portugese dividendaandelen

Fors dividend Mota Engil

Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Mota Engil tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Portugese beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,1 cent. Het dividendrendement van Mota Engil ligt hiermee op 6,21 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de bouw- en infrastructuurbedrijven ligt op een nihile 1,81 procent.

Dividendrendementen Mota Engil

Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 2,34 miljard euro. Dit is licht minder dan de omzet over 2015 toen de omzet 2,43 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Mota Engil in beeld plus taxaties 2016

stock

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 57 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 32 cent over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 5,03 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen op de beurs(zen) bedraagt Mota Engil 's marktkapitalisatie 378,69 miljoen euro.

Het aandeel staat om 13.35 0,81 procent lager op 1,61 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.