Ford Motor bij hoogste dividendaandelen in Amerika

Fors dividend Ford Motor

Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Ford Motor nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 0,82 cent. Ford Motor 's dividendrendement komt hiermee uit op 6,41 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de automobielproducenten levert een beperkt dividendrendement van circa 0,79 procent op.

De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 141,39 miljard dollar. Dit is licht minder dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 149,56 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Ford Motor in beeld plus taxaties 2016

historical prices

De analisten rekenen voor 2016 op een nettowinst van 7,05 miljard dollar. Over dit jaar ligt de consensus van Ford Motor 's resultaat per aandeel op een winst van 1,77 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 7,23 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Ford Motor 's marktkapitalisatie 50,65 miljard dollar.

Het aandeel sloot woensdag op 12,79 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.