Analisten gaan uit van recordjaar voor Electronic Arts

Electronic Arts publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 4,94 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 4,4 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Electronic Arts in beeld plus taxaties 2016

historical returns

De analisten rekenen voor 2016 op een recordnettowinst van 1,17 miljard dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 3,7 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 22,48 te liggen.

Dividendbetalingen door Electronic Arts worden niet verwacht. Gemiddeld levert een aandeel in de entertainmentbedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 0,79 procent op.

Laatste koersdoelen rond de 91 dollar

Het aandeel Electronic Arts wordt door 1 analist gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Voor het aandeel houden wij nog geen koersdoelen bij.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Electronic Arts 's marktkapitalisatie 25,78 miljard dollar.

Het aandeel sloot vrijdag op 83,16 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.