2016 recordjaar voor Swiss Life aldus analisten, fors dividendrendement

Fors dividend Swiss Life

Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Swiss Life tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Zwitserse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 10,4 CHFF. Swiss Life 's dividendrendement komt hiermee uit op 3,24 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de verzekeraars ligt op een zeker aantrekkelijke 2,38 procent.

Dividendrendementen Swiss Life

Morgen presenteert het Zwitserse bedrijf Swiss Life haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 19,68 miljard CHFF. De omzet zou volgens de analistenconsensus dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2015 toen de omzet 16,99 miljard CHFF bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Swiss Life in beeld plus taxaties 2016

beurskoers

De analisten gaan voor 2016 uit van een recordnettowinst van een 914 miljoen CHFF. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 28,03 CHFF. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 11,47.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Swiss Life 's marktkapitalisatie nu 10,25 miljard CHFF.

Om 11.29 staat het aandeel 0,19 procent lager op 321,4 CHFF.

Historische koersen Swiss Life

beurskoers swisslife

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.