Baloise in top Zwitserse dividendaandelen

Fors dividend Baloise

Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Baloise nu één van de hoogste dividendrendementen van de Zwitserse beurs.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 5,15 CHFF verwacht. Baloise 's dividendrendement komt hiermee uit op 3,76 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de verzekeraars ligt op een aantrekkelijke 1,90 procent.

Dividendrendementen Baloise

Morgen publiceert het Zwitserse bedrijf Baloise haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2016 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 7,95 miljard CHFF. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 8,48 miljard CHFF verdiende.

Historische omzetten en resultaten Baloise in beeld plus taxaties 2016

aandeel

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 495 miljoen CHFF. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analistenconsensus een winst per aandeel van 10,87 CHFF over. Op basis hiervan komt de koers/winstverhouding op 12,59 te liggen.

Laatste taxaties rond de 121 CHFF

Het aandeel Baloise wordt door 4 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Het gemiddelde van de afgegeven koersdoelen voor het aandeel staat op 118,25 CHFF. Dit is circa 14 procent minder dan de huidige koers van 136,8 CHFF.

HSBC , Kepler Capital Markets en Goldman Sachs gaven de meest recente adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Baloise 's marktkapitalisatie nu 6,42 miljard CHFF.

Om 10.23 staat het aandeel 1,1 procent lager op 136,8 CHFF.

Historische koersen Baloise

aandeel baloise

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.