Wacker Neuson dit jaar bij beste Duitse aandelen

Het aandeel is vanaf begin dit jaar met een aanzienlijke plus van 40 procent één van de beste aandelen van de Duitse aandelenmarkten .Over de afgelopen 3 maanden koerst het aandeel in de plus (+20 procent). Het gemiddelde Duitse aandeel steeg sinds begin dit jaar ruim 9 procent.

Rendementen Wacker Neuson versus Duitse beurs

fundamental research

Buy & hold rendementen aandeel Wacker Neuson over diverse periodes, exclusief dividendrendementen

De omzet van Wacker Neuson over dit jaar komt uit op 1,45 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 1,36 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Wacker Neuson in beeld plus taxaties 2016

koersdata

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 75 miljoen euro. Over dit jaar ligt de consensus van Wacker Neuson 's resultaat per aandeel op een winst van 1,21 euro. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 17,88.

De consensus van het dividend ligt op 0,56 cent per aandeel. Het dividendrendement komt hiermee op 2,59 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de constructiebedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 1,24 procent op.

Meest recente koersdoelen rond de 17 euro

Hauck & Aufhauser, Bankhaus Lampe en Kepler Capital Markets gaven onlangs beleggingsadviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Wacker Neuson 's marktkapitalisatie 1,52 miljard euro.

Historische koersen Wacker Neuson 2007-2017

koersdata wackerneusonOm 16.20 staat het aandeel 2,06 procent hoger op 21,64 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.