Dairy Crest Group in top Engelse dividendaandelen

Fors dividend Dairy Crest Group

Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Dairy Crest Group nu één van de hoogste dividendrendementen van de Engelse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 23 GBp. Het dividendrendement ligt zodoende op 3,75 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de voedingsbedrijven ligt op een aantrekkelijke 1,64 procent.

Dividendrendementen Dairy Crest Group

Morgen komt het Engelse bedrijf Dairy Crest Group met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2017 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 422,87 miljoen GBp. Dit is licht minder dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 448,2 miljoen GBp verdiende.

Historische omzetten en resultaten Dairy Crest Group in beeld plus taxaties 2017

aandelenanalyse

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 49 miljoen GBp. Over dit jaar ligt de analistenconsensus op een winst per aandeel van 35 GBp. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 17,53 uit.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Dairy Crest Group 's marktkapitalisatie op dit moment 84,49 miljard GBp.

Om 15.45 staat het aandeel 0,65 procent hoger op 613,5 GBp.

Historische koersen Dairy Crest Group

aandelenanalyse dairycrestgroup

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.