Analisten verwachten over 2017 stijgende omzet Progressive

Morgen publiceert het Amerikaanse Progressive haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 26,36 miljard dollar. De omzet zou volgens de verwachtingen van de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 23,42 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Progressive in beeld plus taxaties 2017

aandelenanalyses

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 1,4 miljard dollar. Over dit jaar ligt de analistenconsensus op een winst per aandeel van 2,38 dollar. Op basis hiervan komt de koers/winstverhouding op 18,72 te liggen.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 0,99 cent verwacht. Progressive 's dividendrendement komt hiermee op 2,22 procent te liggen. Het gemiddelde dividend van de verzekeraars ligt op een schamele 1,00 procent.

Progressive 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 26,01 miljard dollar.

Historische beurskoersen Progressive

aandelenanalyses progressive

Het aandeel sloot maandag op 44,56 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.