Analisten verwachten over 2017 stijgende omzet Paychex

Gezien de de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 3,15 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar zodoende het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 2,95 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Paychex in beeld plus taxaties 2017

historische koersen

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 820 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de meeste analisten een winst per aandeel van 2,26 dollar over. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 26,21.

De consensus van het dividend ligt op 1,77 dollar per aandeel. Paychex 's dividendrendement ligt dus op 2,99 procent. Het doorsnee dividendrendement van de financiële dienstensector ligt op een nihile 0,36 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Paychex 's totale beurswaarde 21,4 miljard dollar.

Het aandeel sloot maandag op 59,24 dollar.

Historische beurskoersen Paychex

historische koersen paychex

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.