Analisten verwachten over 2017 stijgende omzet Cintas

Maandag presenteert het Amerikaanse Cintas haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Gezien de de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van Cintas over dit jaar komt uit op 5,4 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2016 toen het concern 4,91 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Cintas in beeld plus taxaties 2017

fundamenteel onderzoek

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 485 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analistenconsensus een winst per aandeel van 4,5 dollar over. Op basis hiervan komt de koers/winstverhouding op 28,1 te liggen.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 1,34 dollar. Cintas 's dividendrendement ligt dus op 1,06 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de persoonlijke goederensector ligt op een summiere 0,55 procent.

Cintas 's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 14,13 miljard .

Het aandeel sloot donderdag op 126,47 dollar.

Historische koersen Cintas voorbije 10 jaar

fundamenteel onderzoek cintas

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.