Analisten verwachten over 2019 dalende omzet Analog Devices

Morgen publiceert het Amerikaanse Analog Devices haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 6 miljard dollar. Dit is vrij beperkt minder dan de omzet over 2018 toen het concern 6,2 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Analog Devices in beeld plus taxaties 2019

koersdata

De meeste analisten rekenen voor 2019 op een nettowinst van 1,93 miljard dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 5,18 dollar over. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 21,36.

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 2,09 dollar verwacht. Het dividendrendement komt hiermee op 1,89 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de hardwareproducenten levert een beperkt dividendrendement van circa 1 procent op.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Analog Devices' momenteel circa 40,79 miljard dollar. Het aandeel Analog Devices was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf november vorig jaar staat het aandeel Analog Devices maar liefst 27 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 80 en de 125 dollar.

Historische beurskoersen Analog Devices

koersdata analogdevices

Klikt u hier voor dividend aandeel Analog Devices. Het aandeel sloot maandag op 110,65 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.