Julius Baer bij hoogste dividendaandelen in Zwitserland

Beleggers in het aandeel Julius Baer kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Julius Baer nu één van de hoogste dividendrendementen van de Zwitserse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,56 CHF. Julius Baer's dividendrendement komt hiermee uit op 3,2 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de financiële dienstverleners levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 3,41996023474108 procent op.

Historische dividendrendementen Julius Baer

Julius Baer zal komende maandag haar boeken over het voorbije kwartaal aan de pers presenteren. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 3,37 miljard CHF. Dit is vrij beperkt minder dan de omzet over 2018 toen het concern 3,62 miljard CHF verdiende.

Historische omzetten en resultaten Julius Baer in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyses

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 769 miljoen CHF. Over dit jaar ligt de consensus van Julius Baer's resultaat per aandeel op een winst van 3,58 CHF. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 13,61.

Laatste koersdoelen rond de 51 CHF

De laatste 3 adviezen voor het financiële bedrijf zijn afkomstig van UBS, Citigroup en Morgan Stanley.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Julius Baer's marktkapitalisatie 10,62 miljard CHF. Het aandeel Julius Baer bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Julius Baer maar liefst 26 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 36 en de 52 CHF. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 41 procent hoger.

Historische koersen Julius Baer voorbije 10 jaar

aandelenanalyses juliusbaer

Klikt u hier voor dividend aandeel Julius Baer. Het aandeel staat om 11.11 0,35 procent hoger op 48,71 CHF.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.