Analistenkorps rekent op omzetgroei Paychex, vrij hoog dividend

Morgen komt het Amerikaanse Paychex met haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten. Over 2020 komt de omzet volgens de analisten uit op 4,04 miljard dollar. Dit is licht meer dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 3,77 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Paychex in beeld plus taxaties 2020

aandeel

De meeste analisten gaan voor 2020 uit van een nettowinst van 1,09 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 3 dollar verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 25,53 uit.

Fors dividend Paychex

Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 2,45 dollar verwacht. Paychex's dividendrendement komt dus op 3,2 procent uit. Het doorsnee dividendrendement van de financials ligt op een nihile 1,01 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Paychex' nu rond de 27,5 miljard dollar. Het aandeel Paychex was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf juli vorig jaar staat het aandeel Paychex 7 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 48 en de 91 dollar.

Historische koersen Paychex

aandeel paychex

Klikt u hier voor dividend aandeel Paychex. Het aandeel sloot maandag op 76,59 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.