Analisten verwachten over 2020 stijgende omzet Bechtle

Morgen publiceert het Duitse Bechtle haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 5,7 miljard euro. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2019 toen het concern 5,37 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Bechtle in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyses

Bechtle Dortmund ©

Bechtle
Bechtle


Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 180 miljoen euro. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 4,33 euro. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 38,48.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,27 euro. Bechtle 's dividendrendement komt neer op 0,76 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de IT-bedrijven ligt op een nihile 0,25 procent.

Laatste koersdoelen rond de 158 euro

De laatste 3 adviezen voor het IT-bedrijf zijn afkomstig van Deutsche Bank, Berenberg en Baader Bank.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Bechtle 's marktkapitalisatie 7 miljard euro. Het aandeel Bechtle bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Bechtle maar liefst 84 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 79 en de 172 euro.

Historische koersen Bechtle

aandelenanalyses bechtle

Klikt u hier voor dividend aandeel Bechtle. Het aandeel staat om 11.16 1,62 procent hoger op 166,6 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.