Bristol-Myers krijgt upgrade van Guggenheim

Het aandeel Bristol-Myers krijgt van zakenbank Guggenheim een upgrade naar kopen bij een koersdoel van 70 dollar zo meldt The Street. De analisten van Guggenheim duiden op beter dan verwachte verkopen van het longkanker medicijn Opdivo.

Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 41,97 miljard dollar. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 26,15 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Bristol-Myers Squibb in beeld plus taxaties 2020

koersgrafieken

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 14,44 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 6,27 dollar over. De koerswinstverhouding komt zodoende op 9,69 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,8 dollar. Bristol-Myers Squibb's dividendrendement komt hiermee op 2,96 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de farmaciebedrijven ligt op een magere 0,38 procent.

Bristol-Myers Squibb's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 98,69 miljard . Het aandeel Bristol-Myers Squibb was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf oktober vorig jaar staat het aandeel Bristol-Myers Squibb 19 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 46 en de 68 dollar.

Historische koersen aandeel Bristol-Myers Squibb

koersgrafieken bristol-myerssquibb

Klikt u hier voor dividend aandeel Bristol-Myers Squibb. Het aandeel staat om 22.10 0,77 procent lager op 60,77 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.