Analisten verwachten over 2020 stijgende omzet Williams-Sonoma

Williams-Sonoma gaat morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal uitbrengen. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 6,24 miljard dollar. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2019 toen het concern 5,9 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Williams-Sonoma in beeld plus taxaties 2020

fundamenteel onderzoek

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 488 miljoen dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 6,29 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 15,39.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,95 dollar. Het dividendrendement van Williams-Sonoma ligt hiermee op 2,01 procent. Het doorsnee dividend van de handelsbedrijven ligt op een schamele 0,12 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Williams-Sonoma's beurswaarde 7,63 miljard dollar. Het aandeel Williams-Sonoma was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Williams-Sonoma maar liefst 46 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 26 en de 107 dollar.

Historische koersen Williams-Sonoma voorbije 10 jaar

fundamenteel onderzoek williams-sonoma

Klikt u hier voor dividend aandeel Williams-Sonoma. Het aandeel sloot maandag op 96,79 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.