Beter Bed stevige outperformer bij de Nederlandse aandelen

De omzet van het bedrijf uit Uden over dit jaar komt uit op 209,5 miljoen euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 185,81 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Beter Bed in beeld plus taxaties 2020

koersgrafieken

Beter Bed Bed winkel Deventer ©

Beter Bed
Beter Bed


De analisten rekenen voor 2020 op een nettowinst van 5 miljoen euro. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een winst per aandeel van 30 cent. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 16,63 uit.

Analisten gaan er niet van uit dat het bedrijf over dit jaar dividenden uit zal gaan keren. Gemiddeld levert een aandeel in de producenten van huishoudelijke goederen levert een beperkt dividendrendement van circa 0,29 procent op.

Laatste koersdoelen rond de 3 euro

De meest recente adviezen voor de producent van huishoudelijke producten zijn afkomstig van DeGroof Petercam, ABN AMRO en KBC Securities.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 109,56 miljoen euro. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel maar liefst 112 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 1 en de 5 euro.

Om 11.41 koerst het aandeel 1,4 procent lager op 4,99 euro.

Koershistorie Beter Bed 2007-2020

koersgrafieken beterbed

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.