Aandeel Wells Fargo aan kop qua Amerikaanse dividendaandelen

Beleggers in het aandeel Wells Fargo kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Wells Fargo nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 1,22 dollar. Het dividendrendement komt hiermee op 3,61 procent te liggen. Van de sector worden geen dividenden verwacht.

Historische dividendrendementen Wells Fargo

De omzet van het concern uit San Francisco over dit jaar komt uit op 72,47 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is fors minder dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 85,06 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Wells Fargo in beeld plus taxaties 2020

fundamenteel onderzoek

De analisten rekenen voor 2020 op een nettowinst van 1,36 miljard dollar. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een winst per aandeel van 33 cent. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op een forse 102,42 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 154,85 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds januari vorig jaar staat het aandeel 27 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 21 en de 50 dollar.

Historische beurskoersen aandeel Wells Fargo

fundamenteel onderzoek wellsfargo

Klikt u hier voor dividend aandeel Wells Fargo. Het aandeel sloot woensdag op 33,8 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.