Momenteel zeer fors dividend Signify

Beleggers in het aandeel Signify kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Signify nu één van de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs. De consensus van het dividend ligt op 1.36 euro per aandeel. Signify 's dividendrendement komt hiermee op 3.43 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de producenten van huishoudelijke goederen levert een beperkt dividendrendement van circa 0.26 procent op.

Historische dividendrendementen Signify

Signify komt morgen met haar resultaten over het voorbije kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Eindhoven over dit jaar ligt volgens de analisten op 6.55 miljard euro. Dit is licht meer dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 6.25 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Signify in beeld plus taxaties 2020

beurskoers

Signify kantoor Eindhoven High Tech Campus ©

Signify
Signify


De analisten rekenen voor 2020 op een nettowinst van 406 miljoen euro. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een winst per aandeel van 3.26 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 12.15.

Recente koersdoelen rond de 44 euro

Goldman Sachs , JP Morgan en DeGroof Petercam gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 4.99 miljard euro. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds januari vorig jaar staat het aandeel maar liefst 50 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 14 en de 42 euro.

Koershistorie Signify van 2007 tot 2020

beurskoers signify

Klikt u hier voor dividend aandeel Signify. Het aandeel staat om 13.19 1.57 procent hoger op 39.61 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.