AMC Entertainment onderzoekt het aantrekken van nieuw kapitaal naarmate de voorraad stijgt

 • AMC Entertainment onderzoekt het aantrekken van meer kapitaal, onder meer via nog een andere mogelijke aandelenverkoop, om de Covid-19 pandemie te doorstaan ​​en te profiteren van de rally van deze week in zijn aandelen.
 • De grootste bioscoopketen ter wereld, met ongeveer 1.000 bioscopen over de hele wereld, leed ongekende onrust nadat de pandemie vorig jaar haar dwong veel locaties tijdelijk te sluiten, terwijl het bezoekersaantal daalde bij degenen die open bleven.
 • AMC heeft afgelopen zomer een faillissement voorkomen door een schuldherstructureringsovereenkomst met zijn schuldeisers en private equity-firma Silver Lake en een reeks andere financiële transacties in de afgelopen maanden.
 • AMC had sinds half december $ 917 miljoen opgehaald via aandelen- en schuldemissies.
 • In de afgelopen week haalde het nog eens $ 304,8 miljoen op door deze week aandelen te verkopen, waarmee het profiteerde van een ongekende door sociale media aangedreven rally, aangedreven door amateurtraders die hedgefondsen overnamen die short gingen op hun aandelen.
 • Donderdag zeiden Silver Lake en andere schuldeisers besloten schuldposities om te zetten in aandelen in een transactie die naar verwachting de verplichtingen van AMC met $ 600 miljoen zou verminderen.

  Fundamentals AMC Entertainment

  De omzet van het bedrijf uit Leawood over dit jaar komt uit op 1.24 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2019 toen de omzet 5.47 miljard dollar bedroeg.

  Historische omzetten en resultaten Amc Entertainment Holdings in beeld plus taxaties 2020

  aandelenanalyse

  Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettoverlies van 4.18 miljard dollar. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een verlies per aandeel van 38.74 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op -0.34 uit.

  Ondanks het verwachte verlies zal het bedrijf waarschijnlijk wel een dividend uitkeren. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 3 cent. Amc Entertainment Holdings 's dividendrendement komt hiermee op 0.23 procent te liggen. Het doorsnee dividend van de entertainmentbedrijven ligt op een schamele 0.16 procent.

  De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 687.68 miljoen dollar. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel maar liefst 108 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 2 en de 20 dollar.

  Historische koersen Amc Entertainment Holdings

  aandelenanalyse amcentertainmentholdings

  Klikt u hier voor dividend aandeel Amc Entertainment Holdings. Het aandeel staat om 19.46 43.31 procent lager op 13.3 dollar.

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.