Analisten:meer omzet Infineon in het verschiet

Infineon zal morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Neubiberg over dit jaar ligt volgens de analisten op 10.66 miljard euro. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2019 toen het concern 8.57 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Infineon in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyse

De analisten gaan voor 2020 uit van een nettowinst van 1.29 miljard euro. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 1.03 euro over. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 33.02.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 26 cent. Infineon 's dividendrendement komt hiermee op 0.76 procent te liggen. Het doorsnee dividend van de producenten van halfgeleiders ligt op een schamele 0.35 procent.

Recentste taxaties rond de 35 euro

De laatste 3 adviezen voor de producent van halfgeleiders zijn afkomstig van Credit Suisse , Goldman Sachs en Barclays .

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 42.33 miljard euro. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds februari vorig jaar staat het aandeel maar liefst 71 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 10 en de 36 euro.

Historische beurskoersen Infineon

aandelenanalyse infineon

Klikt u hier voor dividend aandeel Infineon. Om 11.59 staat het aandeel 0.1 procent hoger op 34.01 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.