Analisten verwachten over 2020 stijgende omzet Align Technology

Align Technology gaat morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal uitbrengen. Over 2020 komt de totale omzet van het bedrijf uit San Jose volgens de analisten uit op 2.42 miljard dollar. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2019 toen het concern 2.41 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Align Technology in beeld plus taxaties 2020

fundamenteel onderzoek

Align Technology Silicon Valley kantoor ©

Align Technology
Align Technology


De analisten rekenen voor 2020 op een nettowinst van 376 miljoen dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 4.75 dollar. Zodoende komt de koerswinstverhouding op een extreme 117.43 uit.

Voor dit jaar verwachten de analisten dat het bedrijf geen dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividend van de gezondheidsproducten- en diensten ligt op een schamele 0.17 procent.

De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 44.5 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds februari vorig jaar staat het aandeel maar liefst 117 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 128 en de 580 dollar.

Historische beurskoersen Align Technology

fundamenteel onderzoek aligntechnology

Klikt u hier voor dividend aandeel Align Technology. Het aandeel sloot dinsdag op 557.77 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.