Blackstone koopt Interior Logic Group voor $ 1,6 miljard van Littlejohn, Platinum

 • Private equity-fondsen beheerd door Blackstone (NYSE: BX) komen overeen om Interior Logic Group Holdings over te nemen van Littlejohn & Co., Platinum Equity en andere aandeelhouders voor een totale transactiewaarde van ~ $ 1,6 miljard.
 • Het bedrijf is een door technologie gedreven leverancier van oplossingen voor interieurontwerp, toeleveringsketen en installatiebeheer aan verschillende van de grootste eengezinswoningen in het land.
 • De transactie zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2021 worden afgerond.
 • De overname komt doordat de verkoop van nieuwe huizen en huizenprijzen blijven stijgen als gevolg van lage hypotheekrentes en recordhoge huizenvoorraden.

  Fundamentals BlackStone

  Over 2020 komt de omzet van het bedrijf uit New York City volgens de analisten uit op 7.59 miljard dollar. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 6.1 miljard dollar verdiende.

  Historische omzetten en resultaten Blackstone Group Inc in beeld plus taxaties 2020

  koersgrafieken

  Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 3.85 miljard dollar. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een winst per aandeel van 3.23 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 21.98 uit.

  Fors dividend Blackstone Group Inc

  Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 2.75 dollar. Blackstone Group Inc 's dividendrendement is dus 3.87 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de gezondheidsproducten- en diensten ligt op een nihile 0.17 procent.

  Recentste taxaties rond de 92 dollar

  De laatste 3 adviezen voor het gezondheidsbedrijf zijn afkomstig van Nord Landesbank, Kepler Capital Markets en Berenberg.

  Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 47.65 miljard dollar. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds februari vorig jaar staat het aandeel 14 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 33 en de 72 dollar.

  Historische koersen Blackstone Group Inc afgelopen 10 jaar

  koersgrafieken blackstonegroupinc

  Klikt u hier voor dividend aandeel Blackstone Group Inc. Het aandeel sloot donderdag op 70.99 dollar.

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.