Stevig dividendrendement Omnicom Group

Beleggers in het aandeel Omnicom Group kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Omnicom Group nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 2.61 dollar verwacht. Omnicom Group 's dividendrendement komt hiermee op 3.96 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de ondersteuningsbedrijven ligt op een nihile 0.22 procent.

Historische dividendrendementen Omnicom Group

Morgen publiceert het Amerikaanse Omnicom Group haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2020 komt de totale omzet van het bedrijf uit New York City volgens de analisten uit op 13.08 miljard dollar. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2019 toen de omzet 14.95 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Omnicom Group in beeld plus taxaties 2020

financiële analyse

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 1.03 miljard dollar. Over dit jaar ligt de consensus van Omnicom Group 's resultaat per aandeel op een winst van 4.9 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende op 13.44 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 14.75 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds februari vorig jaar staat het aandeel 9 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 45 en de 80 dollar.

Historische koersen Omnicom Group 2007-2020

financiële analyse omnicomgroup

Klikt u hier voor dividend aandeel Omnicom Group. Het aandeel sloot vrijdag op 65.88 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.