Minder omzet Goodyear Tire & Rubber door analistengilde verwacht

Goodyear Tire & Rubber gaat morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal uitbrengen. Over 2020 komt de totale omzet van het bedrijf uit Akron volgens de analisten uit op 12.67 miljard dollar. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 14.75 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Goodyear Tire & Rubber in beeld plus taxaties 2020

aandeel

Goodyear Duisburg garage ©

Goodyear
Goodyear


De meeste analisten rekenen voor 2020 op een nettoverlies van 525 miljoen dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een verlies per aandeel van 1.79 dollar. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op -7.02.

Ondanks het verwachte verlies zal het bedrijf vermoedelijk wel een dividend uitkeren. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 16 cent. Goodyear Tire & Rubber 's dividendrendement komt neer op 1.27 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de automobielproducenten ligt op een magere 0.82 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 2.91 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel 6 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 4 en de 14 dollar.

Historische koersen Goodyear Tire & Rubber afgelopen 10 jaar

aandeel goodyeartire&rubber

Klikt u hier voor dividend aandeel Goodyear Tire & Rubber. Het aandeel sloot vrijdag op 12.56 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.