Aanzienlijk dividendrendement Sanoma

Beleggers in het aandeel Sanoma kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Sanoma nu één van de hoogste dividendrendementen van de Finse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 53 cent verwacht. Sanoma 's dividendrendement komt hiermee uit op 3.15 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de uitgeverijen ligt op een magere 0.15 procent.

Historische dividendrendementen Sanoma

Morgen komt het Finse Sanoma met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het huidige boekjaar komt de omzet van het bedrijf uit Helsinki volgens de analisten uit op 1.06 miljard euro. Dit is fors minder dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 913.3 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Sanoma in beeld plus taxaties 2020

fundamantele data

Sanoma oud hoofdkantoor Hoofddorp ©

Sanoma
Sanoma


Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 105 miljoen euro. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 63 cent over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 26.67 uit.

Meest recente koersdoelen rond de 160 euro

De laatste 3 adviezen voor de uitgever zijn afkomstig van Citigroup , Credit Suisse en UBS .

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 2.73 miljard euro. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds februari vorig jaar staat het aandeel maar liefst 56 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 7 en de 17 euro.

Historische koersen aandeel Sanoma

fundamantele data sanoma

Klikt u hier voor dividend aandeel Sanoma. Het aandeel staat om 11.40 0.71 procent hoger op 16.8 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.