Analisten verwachten over 2020 dalende omzet ABN AMRO

ABN AMRO zal morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. Over het huidige boekjaar komt de omzet van het bedrijf uit Amsterdam volgens de analisten uit op 7.92 miljard euro. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2019 toen de omzet 10.34 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten ABN AMRO in beeld plus taxaties 2020

koersdata

abn amro AMRO Amsterdam hoofdkantoor ©

abn amro
abn amro


De meeste analisten gaan voor 2020 uit van een nettoverlies van 160 miljoen euro. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een verlies per aandeel van 21 cent. De koers/winstverhouding komt hiermee op -40.52 te liggen.

Van het concern worden over dit jaar geen dividenduitkeringen verwacht. Van de sector worden geen dividenden verwacht.

Meest recente koersdoelen rond de 12 euro

Citigroup , Kepler Capital Markets en Morgan Stanley gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 8 miljard euro. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel 49 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 6 en de 17 euro.

Historische beurskoersen ABN AMRO

koersdata abnamro

Klikt u hier voor dividend aandeel ABN AMRO. Om 11.25 stond het aandeel 0.02 procent hoger op 8.51 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.