Analisten verwachten over 2020 stijgende omzet Kellogg, hoog dividendrendement

Morgen zal het Amerikaanse Kellogg haar resultaten over het vorige kwartaal publiceren. De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Battle Creek over dit jaar ligt volgens de analisten op 13.82 miljard dollar. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2019 toen het concern 13.58 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Kellogg in beeld plus taxaties 2020

beurskoers

Kellogg Mechelen ©

Kellogg
Kellogg


De analisten rekenen voor 2020 op een nettowinst van 1.38 miljard dollar. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 4.02 dollar over. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 14.34.

Fors dividend Kellogg

Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 2.3 dollar. Kellogg 's dividendrendement ligt dus op 3.99 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de voedingsbedrijven ligt op een nihile 0.46 procent.

De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 19.82 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel 10 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 53 en de 73 dollar.

Historische beurskoersen Kellogg

beurskoers kellogg

Klikt u hier voor dividend aandeel Kellogg. Het aandeel sloot dinsdag op 57.64 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.