Extreem hoog dividend aandeel Campbell Soup

Beleggers in het aandeel Campbell Soup kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Campbell Soup nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 1.47 dollar verwacht. Het dividendrendement van Campbell Soup ligt hiermee op 3.23 procent. Het gemiddelde dividend van de voedingsbedrijven ligt op een schamele 0.94 procent.

Historische dividendrendementen Campbell Soup

Morgen gaat Campbell Soup haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten brengen. De omzet van het bedrijf uit Camden over dit jaar komt uit op 8.43 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is vrij beperkt minder dan de omzet over 2020 toen het bedrijf 8.69 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Campbell Soup in beeld plus taxaties 2020

koersdata

De analisten gaan voor 2021 uit van een nettowinst van 916 miljoen dollar. Over dit jaar ligt de consensus van Campbell Soup 's resultaat per aandeel op een winst van 3.03 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 15.01 te liggen.

De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 13.69 miljard dollar. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds maart vorig jaar staat het aandeel 4 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 41 en de 58 dollar.

Koershistorie Campbell Soup 2007-2021

koersdata campbellsoup

Klikt u hier voor dividend aandeel Campbell Soup. Om 20.47 koerst het aandeel 0.59 procent hoger op 45.48 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.