JNJ zal in 2022 tot 3 miljard COVID-19-vaccindoses produceren

Johnson& Johnson voert productie coronavaccins op, samenwerking met Merck KGaA &Co

 • Johnson & Johnson (NYSE: JNJ) streeft ernaar om in 2022 tot drie miljard COVID-19-vaccindoses te produceren, zei de Chief Scientific Officer van het bedrijf, Paul Stoffels, in een interview nadat hij de voorwaardelijke handelsvergunning voor zijn enkele dosis had gewonnen. vandaag had kortgesloten.
 • Naast drie productiefaciliteiten om de belangrijkste medicijningrediënten te produceren, zal het bedrijf ook zeven fabrieken wereldwijd in gebruik nemen om de vul- en afwerkingsfase van de productie te verzorgen.
 • "Al deze zullen samenwerken om de 1 miljard tegen het einde van het jaar op te leveren", zei Stoffels eraan toe te voegen "volgend jaar kunnen we meer dan twee miljard vaccins doen, en zelfs maximaal drie als we de capaciteit maximaliseren. Met Merck KGaA aan boord zullen we ten noorden van 2 miljard zitten. "

  Over het huidige boekjaar komt de omzet van het bedrijf uit New Brunswick volgens de analisten uit op 91.96 miljard dollar. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2020 toen de omzet 82.58 miljard dollar bedroeg.

  Historische omzetten en resultaten Johnson & Johnson in beeld plus taxaties 2020

  koersdata

  Johnson&Johnson Leiden Nederland Zuid Holland ©

  Johnson&Johnson
  Johnson&Johnson


  De meeste analisten rekenen voor 2021 op een nettowinst van 25.32 miljard dollar. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 9.51 dollar over. De koers/winstverhouding komt hiermee op 16.87 te liggen.

  De consensus van het dividend ligt op 4.19 dollar per aandeel. Johnson & Johnson 's dividendrendement komt hiermee uit op 2.61 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de gezondheidsproducten- en diensten levert een beperkt dividendrendement van circa 0.49 procent op.

  Jongste koersdoelen rond de 165 dollar

  De laatste 3 adviezen voor het gezondheidsbedrijf zijn afkomstig van ABN AMRO , KBC Securities en Citigroup .

  Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 422.31 miljard dollar. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds maart vorig jaar staat het aandeel maar liefst 30 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 109 en de 174 dollar.

  Historische beurskoersen Johnson & Johnson

  koersdata johnson&johnson

  Klikt u hier voor dividend aandeel Johnson & Johnson. Het aandeel sloot maandag op 160.42 dollar.

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.