Analisten verwachten over 2021 dalende omzet Rheinmetall

Rheinmetall gaat morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal uitbrengen. De omzet van het bedrijf uit Dusseldorf over dit jaar komt uit op 5.88 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2020 toen de omzet 6.26 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Rheinmetall in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyses

De meeste analisten gaan voor 2021 uit van een nettoverlies van 26 miljoen euro. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een verlies per aandeel van 74 cent. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op -116.41 uit.

Ondanks het verwachte verlies zal het bedrijf waarschijnlijk wel een dividend uitkeren. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1.69 euro. Het dividendrendement van Rheinmetall ligt hiermee op 1.96 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de automotive bedrijven ligt op een magere 0.48 procent.

Recente koersdoelen rond de 112 euro

De laatste 3 adviezen voor het auto-onderdelen- en diensten bedrijf zijn afkomstig van Morgan Stanley , HSBC en Berenberg.

De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 3.7 miljard euro. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds maart vorig jaar staat het aandeel maar liefst 75 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 43 en de 94 euro.

Historische beurskoersen Rheinmetall

aandelenanalyses rheinmetall

Klikt u hier voor dividend aandeel Rheinmetall. Om 13.34 staat het aandeel 1.25 procent lager op 86.14 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.