Extreem hoog dividend aandeel General Mills

Beleggers in het aandeel General Mills kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel General Mills nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. De consensus van het dividend ligt op 2.04 dollar per aandeel. General Mills 's dividendrendement komt hiermee uit op 3.32 procent. Het doorsnee dividend van de voedingsbedrijven ligt op een schamele 0.94 procent.

Historische dividendrendementen General Mills

Morgen komt het Amerikaanse General Mills met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit Minneapolis op 17.82 miljard dollar. Dit is licht meer dan de omzet over 2020 toen het concern 17.63 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten General Mills in beeld plus taxaties 2020

aandeel

Onderaan de streep rekenen de meeste analisten op een nettowinst van 2.34 miljard dollar. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 3.76 dollar. De koers/winstverhouding komt hiermee op 16.34 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 36.99 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds maart vorig jaar staat het aandeel maar liefst 34 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 47 en de 66 dollar.

Historische koersen General Mills voorbije 10 jaar

aandeel generalmills

Klikt u hier voor dividend aandeel General Mills. Het aandeel staat om 14.41 0.51 procent hoger op 61.45 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.